Palmipede

Furaj pui de rață prestarter „O ORĂ”

Utilizare:  Se administrează puilor de găină, curcă, bibilică, rață din primele ORE de viață și până la 3 zile.

Prin conținutul mare de aminoacizi, vitamine, minerale și asigură o dezvoltare rapidă și sănătoasă. Ingredientele sale dețin o digestibilitate ridicată, mai ales, în condițiile unui sistem enzimatic imatur, cum este cel al puilor.

Nivel de proteină: 27-28% 

Compoziție: Mălai de porumb, șrot de soia, premix vitamino-mineral, carbonat de calciu, fosfat monocalcic, sare, lizină, metonină, prebiotic.

Mod de ambalare: 1 kg

Mod de prezentare: făină

Cere detalii

Furaj rață/gâscă STARTER

Utilizare: Furajul pentru rațe și gâște STARTER AGROMAR se administrează ca atare în furajarea rațelor și gâștelor cu vârstă cuprinsă între 0 și 4 săptămâni.

Nivel de proteină:20 %

Compoziție: Porumb, grâu, șrot soia, șrot de floarea soarelui, premix vitamino-mineral, carbonat de calciu, fosfat monocalcic, sare.

Mod de prezentare: brizură

Mod de ambalare: 10 kg hârtie; 25 kg rafie

Cere detalii

Furaj rață/gâscă CREȘTERE

Utilizare: Furajul pentru rațe și gâște CREȘTERE AGROMAR  se administrează ca atare în furajarea rațelor și gâștelor cu vârstă cuprinsă între 3 și 8 săptămâni.

Nivel de proteină: 16.2 %

Compoziție: Porumb, grâu, șrot soia, șrot de floarea soarelui, premix vitamino-mineral, carbonat de calciu, fosfat monocalcic, sare.

Mod de prezentare: granulă

Mod de ambalare: 10 kg hârtie; 25 kg rafie

Cere detalii

Furaj rață/gâscă FINISARE

Utilizare: Furajul pentru rațe și gâște FINISARE  AGROMAR  se administrează ca atare în furajarea rațelor și gâștelor cu vârstă peste 8 săptămâni.

Compoziție: Porumb, grâu, șrot soia, șrot de floarea soarelui, ulei, premix vitamino-mineral, carbonat de calciu, fosfat monocalcic, sare.

Mod de prezentare: granulă

Mod de ambalare: 10 kg hârtie; 25 kg rafie

Cere detalii

Norme ce trebuiesc urmate în creșterea rațelor și gâștelor:

Aşternutul: se pot folosi ca aşternut paie (curate, fără mucegai) sau talaj de lemn, care se aşează într-un strat de 5-10 cm grosime. NU FOLOSIȚI ZIARE SAU CÂRPE!

Periodic aşternutul se completează pentru a preveni formarea unor zone umede. (inainte de instalarea asternutului, adăpostul se va dezinfecta obligatoriu) În perioadele călduroase (cu temperatura de peste 20 grade C) bobocii pot fi scoşi afară, însă atenţie la razele soarelui care pot afecta ochii bobocilor mici.

Temperatura: în primele 7 zile se asigură 30-32 grade C, după care se reduce cu câte 2-3 grade C/săptămână până se ajunge la 16-18 grade C. În prima lună de viaţă bobocii sunt mai sensibili la temperaturi scăzute deoarece sistemul de termoreglare nu este încă bine dezvoltat, însă după ce se îmbracă în pene pot suporta temperaturi mai joase. Pentru asigurarea temperaturii necesare se recomandă folosirea becurilor de căldura în infraroşu 150, 250 W

Cere detalii

"*" indicates required fields

Formular de CONTACT

Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0722394053 WhatsApp