Palmipede
Furaj pui de rață prestarter „O ORĂ”
Utilizare: Se administrează puilor de găină, curcă, bibilică, rață din primele ORE de viață și până la 3 zile.
Prin conținutul mare de aminoacizi, vitamine, minerale și asigură o dezvoltare rapidă și sănătoasă. Ingredientele sale dețin o digestibilitate ridicată, mai ales, în condițiile unui sistem enzimatic imatur, cum este cel al puilor.
Nivel de proteină: 27-28%
Compoziție: Mălai de porumb, șrot de soia, premix vitamino-mineral, carbonat de calciu, fosfat monocalcic, sare, lizină, metonină, prebiotic.
Mod de ambalare: 1 kg
Mod de prezentare: făină
Furaj rață/gâscă STARTER
Utilizare: Furajul pentru rațe și gâște STARTER AGROMAR se administrează ca atare în furajarea rațelor și gâștelor cu vârstă cuprinsă între 0 și 4 săptămâni.
Nivel de proteină:20 %
Compoziție: Porumb, grâu, șrot soia, șrot de floarea soarelui, premix vitamino-mineral, carbonat de calciu, fosfat monocalcic, sare.
Mod de prezentare: brizură
Mod de ambalare: 10 kg hârtie; 25 kg rafie
Furaj rață/gâscă CREȘTERE
Utilizare: Furajul pentru rațe și gâște CREȘTERE AGROMAR se administrează ca atare în furajarea rațelor și gâștelor cu vârstă cuprinsă între 3 și 8 săptămâni.
Nivel de proteină: 16.2 %
Compoziție: Porumb, grâu, șrot soia, șrot de floarea soarelui, premix vitamino-mineral, carbonat de calciu, fosfat monocalcic, sare.
Mod de prezentare: granulă
Mod de ambalare: 10 kg hârtie; 25 kg rafie
Furaj rață/gâscă FINISARE
Utilizare: Furajul pentru rațe și gâște FINISARE AGROMAR se administrează ca atare în furajarea rațelor și gâștelor cu vârstă peste 8 săptămâni.
Compoziție: Porumb, grâu, șrot soia, șrot de floarea soarelui, ulei, premix vitamino-mineral, carbonat de calciu, fosfat monocalcic, sare.
Mod de prezentare: granulă
Mod de ambalare: 10 kg hârtie; 25 kg rafie
Norme ce trebuiesc urmate în creșterea rațelor și gâștelor:
Aşternutul: se pot folosi ca aşternut paie (curate, fără mucegai) sau talaj de lemn, care se aşează într-un strat de 5-10 cm grosime. NU FOLOSIȚI ZIARE SAU CÂRPE!
Periodic aşternutul se completează pentru a preveni formarea unor zone umede. (inainte de instalarea asternutului, adăpostul se va dezinfecta obligatoriu) În perioadele călduroase (cu temperatura de peste 20 grade C) bobocii pot fi scoşi afară, însă atenţie la razele soarelui care pot afecta ochii bobocilor mici.
Temperatura: în primele 7 zile se asigură 30-32 grade C, după care se reduce cu câte 2-3 grade C/săptămână până se ajunge la 16-18 grade C. În prima lună de viaţă bobocii sunt mai sensibili la temperaturi scăzute deoarece sistemul de termoreglare nu este încă bine dezvoltat, însă după ce se îmbracă în pene pot suporta temperaturi mai joase. Pentru asigurarea temperaturii necesare se recomandă folosirea becurilor de căldura în infraroşu 150, 250 W