Agromar Balotesti

FNC

Fabrica de nutreț combinat ( F.N.C. )

 

 

 

De peste 16 ani AGROMAR produce întreaga gamă de nutrețuri combinate, concentrate proteino-vitamino-minerale pentru toate speciile, categoriile de păsări și animale.

Asigurăm consultanță pentru clienții ce întâmpină diferite probleme sau au nevoie de rețete personalizate. În acest sens ne puteți scrie la : office@agromarbalotesti.ro

Anual producem peste 45.000 de tone de furaje pe care le vindem în magazinele și fermele proprii ( Ferma de pasări din Baldana și Ferma de porci din Dragoș-Vodă), către parteneri, distribuitori și fermele partenere. 

Avem o gamă de peste 100 de produse ( pentru pui de găină, pentru curci, pentru porci, pentru porumbei, bibilici, rate, gâște, struți, porci și altele), concentrate proteino-vitamino-minerale ( pui, porci, curcani și altele).

Suntem distribuitori exclusivi ai companiei franceze, lider de piaţă în domeniul furajelor și al premixurilor care deţine în Romania brandurile Nutristar şi Deltavit.

F.N.C – ul este situat în Judeţul Ialomiţa, Oraşul Fierbinţi Târg, Calea Urziceni Numărul 178 și beneficiază de o linie tehnologică de înalta performanță modernizată în anul 2019 cu cea mai modernă aparatură în domeniu.