Fabrica de nutreț combinat ( F.N.C. )

De peste 16 ani AGROMAR Balotesti produce întreaga gamă de nutrețuri combinate, concentrate proteino-vitamino-minerale pentru toate speciile, categoriile de păsări și animale.

Anual producem peste 45.000 de tone de furaje pe care le vindem în magazinele și fermele proprii ( Ferma de pasări din Baldana și Ferma de porci din Dragoș-Vodă), către parteneri, distribuitori și fermele partenere.

Avem o gamă de peste 100 de produse ( pentru pui de găină, pentru curci, pentru porci, pentru porumbei, bibilici, rate, gâște, struți, porci și altele), concentrate proteino-vitamino-minerale ( pui, porci, curcani și altele), aditivi furajeri (calciu furajer, vitaminizat si altele)

Suntem distribuitori exclusivi ai companiei franceze, lider de piaţă în domeniul furajelor și al premixurilor care deţine în Romania brandurile Nutristar şi Deltavit.

F.N.C – ul este situat în Judeţul Ialomiţa, Oraşul Fierbinţi Târg, Calea Urziceni Numărul 178 și beneficiază de o linie tehnologică de înalta performanță modernizată în anul 2019 cu cea mai modernă aparatură în domeniu.

Asigurăm consultanță pentru clienții ce întâmpină diferite probleme sau au nevoie de rețete personalizate. În acest sens ne puteți scrie la:

office@agromarbalotesti.ro

"*" indicates required fields

Formular de CONTACT

Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0722394053 WhatsApp