Apariții MEDIA

Furaje de calitate pentru puii de o zi

Interviu cu Andreea Stroea pentru Agrojurnal, la Digi 24.

Viaţa satului: ediţia din 26 februarie

O nouă apariție media Agromar Balotești, de data aceasta la Viața Satului, ediția din 26 februarie la Televiziunea Română.

Alin Agiu, director comercial și inginer nutriționist

Alin Agiu este directorul comercial și inginer nutriționist. El este responsabilul cu rețetele. E vorba de știință și calcule extrem de fine.

Ca la final să avem un furaj echilibrat

Nicolae George, omul care are grijă ca silozurile să fie pline

Nicolae George este omul care are grijă ca silozurile să fie pline, funcționale și cu marfă conformă. E primul pas spre un furaj de calitate. De 6 ani îl cunosc deși pare că este aici de dinainte de a se înființa Agromar Balotești!

Ferma 19 februarie 2023

Aroma vinurilor din cramele mici, tata si fiu crescatori de ovine si un producator de furaje ,care cu investitii si multa munca a intrat in familia crescatorilor de suine!

Producatorul de furaje Agromar Balotesti intra pe piata carnii de porc

Dupa ce a devenit un jucator important pe piata furajelor pentru animale (ferma si sistem gopodaresc), Agromar Balotesti vrea sa intre si piata carnii de porc o data cu achizitia fermei de la Dragos Voda, judetul Calarasi…

Agromar Balotești: Un business românesc integrat născut în garaj

Acum 13 ani, într-un garaj, la câțiva pași de IBNA Balotești a început totul, din dorința lui Florin Marian Colțuneac de a face ceva în țara sa. Acum e un business într-o continuă extindere, chiar accelerată, cu FNC, silozuri, magazine de desfacere, dar și cu ferme de păsări și de porci…

Ferma de la Dragoş Vodă

Este îmbucurător faptul că se dezvoltă afaceri româneşti pur-sânge care consumă cerealele recoltate în România, producând pentru piaţa internă. Este şi cazul sociatăţii Agromar Baloteşti, care va produce 2.500 de purcei pe săptămână…

Agromar Balotești, o investiție de peste 1,3 milioane de euro!

INVESTIȚIE ÎN AGRICULTURĂ! Pe 22 mai 2019, la FNC – ul din Târg Fierbinți al Agromar Balotești se derulau ultimile acțiuni, de finețe, pentru ca mâine să înceapă probele cu noul granulator adus din Danemarca pentru ca furajele de aici să capete o nouă dimensiune atât în ceea ce privește calitatea, cât și în privința creșterii capacității de prelucrare…

Ne paște criza cărnii de porc! Șeful Agromar Balotești avertizează: „Eu zic că va fi cel puțin 6,5 lei kilogramul, în viu!”

Chiar și așa, Colțuneac are apetitul investițional deschis.

„Nu mă gândesc la înstrăinare” 06 02 2023

Un nou interviu AGRO TV cu CEO-ul Agromar Balotești, Florin Colțuneac.

Un business în ascensiune

Florin Marian Coltuneac a clădit o afacere românească integrată, născută din dorința lui de a face ceva în țara sa. Totul a început acum nouâă ani, într-un garaj situat la câțiva pași de IBNA Balotești. Acum vorbim de un business în extindere accelerată, cu FNC, silozuri, magazine de desfacere, până la ferme de păsări și de porci.

Noi suntem MasterChef în nutriție

"*" indicates required fields

Formular de CONTACT

Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Sună-ne 0722394053 WhatsApp