Agromar Balotesti

Protectia datelor

Protecția datelor

1. Cadrul normativ

Site-ul web deținut de S.C. AGROMAR S.R.L. se supune legislației române în vigoare, relația dintre părți fiind guvernată de următoarele acte normative:

OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor;
OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

2. Informații privind proprietarul și administratorul

Site-ul web agromarbalotesti.ro este deținut și administrat direct de către S.C. AGROMAR S.R.L., ce are sediul social înregistrat la adresa: Orașul Fierbinți-Târg, Calea Urziceni, nr 178, jud Ialomița.

Numărul de Înregistrare la Registrul Comerțului București este J23/1487/2004
Codul unic de Înregistrare este RO 16815329.

Societatea S.C. AGROMAR S.R.L. realizează activitatea de prezentare a serviciilor exclusiv prin site-ul www.agromarbalotesti.ro, fiind unica proprietate online pe care o deține și prin care își prezintă serviciile. Orice alte asocieri sau prezentarea fară drept a datelor societății nu angajează în niciun fel S.C. AGROMAR S.R.L. față de nicio persoană fizică sau juridică.

3. Drepturile de autor

 Informațiile publicate pe site-ul www.agromarbalotesti.ro aparțin S.C. AGROMAR S.R.L., prin urmare, aceste informații nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fară acordul scris acordat în prealabil al reprezentantului legal al societății S.C. AGROMAR S.R.L. care administrează site-ul.

Nerespectarea acestor condiții se pedepsește conform legii Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe aflata în vigoare. Orice încălcare a drepturilor de autor poate fi sesizată pe adresa de mail office(at)agromarbalotesti.ro.

4. Protecția datelor

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, site-ul www.agromarbalotesti.ro administrat de S.C. AGROMAR S.R.L., are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care consumatorul le furnizează pe email sau telefonic.

Scopul colectării datelor personale este utilizarea lor în vederea facturării produselor comandate.

Consumatorul este obligat să furnizeze datele reale, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate, confom Codului Fiscal. Refuzul transmiterii datelor sau furnizarea datelor greșite determină dreptul S.C. AGROMAR S.R.L. de a anula comanda, fiind considerata fictivă.

 Pentru orice problemă apărută în relația cu S.C. AGROMAR S.R.L., vă stăm cu plăcere la dispoziție, la telefon 021.210.49.94 și la adresa de e-mail office(at)agromarbalotesti.ro.