Agromar Balotesti

Despre NOI

Deși noi facem furaje și nu basme, clienții noștri spun că puii lor cresc într-o zi cât alții în 10, deci facem furaje de poveste.


Povestea AGROMAR….

Noi suntem Masterchef în nutriție! Și nu este o aroganță! Este purul adevăr. Un adevăr pe care îl verifică în fiecare zi clienții noștri. Ca orice afacere românească, nu ne-a fost ușor…dar, am crescut frumos cu ajutorul vostru. Suntem români, producem românește și vrem ca viitorul să fie împreună! Acum în familia AGROMAR  lucrează peste 100 de oameni pentru ca noi să  asigurăm furaje pentru cele 20 de magazine proprii, cei peste 200 parteneri şi tuturor distribuitorilor cu care avem contract.

Cu pasiune încă de la început…

 

2004 – Florin Colțuneac deschide Agromar Baloteşti în garajul propriu.

2010 – Am crescut şi a venit momentul să ne extrindem prin achiziţia vechii mori de făină de la Fierbinţi transformând-o într-un F.N.C. modern, dar căreia i-am păstrat personalitatea.

După ce am toaletat locul am şi creionat cum va arăta,  imaginea de mai sus este mai mult decât ne-am închipuit … aici este și vă fi întotdeauna casa familiei AGROMAR Baloteșt.

2014 –  Se ridică silozurile cu o capacitate de 10.000 de tone

2019 – A fost necesară dublarea capacității de stocare prin  ridicarea altor silozuri cu care am ajuns la 20.000 de tone capacitate de stocare care va trebui să crească.

2015 – A fost achiziționată ferma de pui de la Bâldana, Dâmboviţa, pentru a satisface clienţii care doresc pui zburaţi.

2017 – Dacă avem furaje de calitate ne-am propus să investim și într-o  fermă de porci, achizitonând ferma de la Dragoş-Vodă, Călăraşi.  O fermă pentru dezvoltarea geneticii porcine atât pentru clienţi, cât şi pentru noi. Este mult de lucru, am reuşit să trecem peste pesta porcină africană cu bine şi renovăm în continuare complexul pntru a creşte producţia.

2018 – Am devenit distribuitori exclusivi ai companiei franceze, lider de piaţă în domeniul furajelor și al premixurilor care deţine în Romania brandurile Nutristar şi Deltavit.

2019 – Am realizat o investiție de peste 1 mililon de euro: o nouă linie de producție dotată cu echipamente de ultimă generaţie în producţia de furaje granulate care produce 4000 tone / lunar, produsă de compania SKIOLD din Danemarca. Asta pentru că ne dorim să fim cei mai buni de pe piaţă!

Toate nutrețurile noastre combinate sunt realizate sub atenta supraveghere a specialiştilor în nutriţie animală. Avem o gamă de peste 100 de produse (pentru pui de găină, pentru curci, pentru porci, pentru porumbei şi altele), dar avem şi suplimente nutriționale (suplimente lichide, calciu furajer și făină de peşte), C.P.V.M. (pui, porci şi altele) hrană pentru animale de companie, dar și accesorii pentru animale ( cuşti, becuri, adăpători etc) inclusiv hrană pentru animăluţe de companie, în acest sens avem în plan contrucţia unei fabrici de hrană pentru animalele de companie.

              Suntem convinși prin recenziile primite că ne plasăm printre cele mai valoroase şi respectate companii, datorită calităţii produselor şi a serviciilor noastre.

             Vă așteptăm cu drag în magazinele noastre şi în magazinele partenere AGROMAR Baloteşti!